Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Dyssegårdskirken
Dyssegårdsvej 19, 2900 Hellerup, tlf. 39 75 01 00. Kirke. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.83. Inspiceret den 29-12-2002 af Eva Glistrup.
Parkering: Klasse 3. Helt oppe ved kirken er der en mindre parkeringsplads uden afmærkede båse. Fra parkeringspladsen er der niveaufrit frem til indgangen. Belægning af nogenlunde jævne chausseesten.
Adgang: Klasse 2. Fra gaden er der en meget stejl rampe op til kirken, belægning af nogenlunde jævne chausseesten. Indgang til venstre for hovedindgangen med bred døråbning (over 77 cm) og et lille dørtrin (5 cm), til dørtrinnet har kirken en god løs rampe som hænger lige inden for døren.
Indre niveauforskelle: Klasse 4. Inde i bygningen er der en god og meget stor elevator, som går dels til selve kirken, dels til mødelokaler i underetagen. I kirken er der 3 trin til alteret. Antal elevatorer: 1.
Toiletter: Klasse 4. Handicaptoilet, dør åbner udad, wc i god højde (47 cm), 2 armstøtter, man kan ikke nå vask fra wc. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5.
Kørestolspladser: Klasse 5. Faste kirkebænke, men der er løse stole forrest i kirken, også plads i sidegange og i midtergang. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 5.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark