Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Feriecenter Slettestrand lejlighed 18
Slettestrandvej 142-144, 9690 Fjerritslev, tlf. 9821 7044, fc@slettestrand.dk. Feriebolig. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.00. Inspiceret den 06-07-2002 af Lene Westh.

Feriecenter Slettestrand Feriecenter Slettestrand

Beskrivelse: Tilgængeligt feriecenter.
Vurdering: Der findes et antal lejligheder som her beskrevet, men der findes også en del lejligheder som er kørestolsegnede, men hvor toilet/bad er mindre gode og uden loftlift. Der findes mange forskellige hjælpemidler, som man kan få stillet til rådighed, bare spørg. Der findes også allergivenlige lejligheder. Se iøvrigt hjemmeside.
Parkering: Klasse 3. Der kan parkeres uden for hver lejlighed, men underlaget består af småsten, som ikke er særlig gode at køre i, men for kassevogne med lift bagved er der en række fliser man kan køre liften ned på og dermed undgå gruset.
Adgang: Klasse 4. . Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 4. Wc ca. 44 cm, to armlæn, håndvask kan indstilles i højde og bredde, kan nås fra toilet, ca 85 cm fri plads på den ene side af wc. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 4.
Bad: Klasse 4. God plads til badestol, toiletstol eller hvad man vælger at låne. Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 4. El-seng og i nogle værelser med loftlift, stålift kan lånes. Antal klasse fem til tre værelser: 1.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark