Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Esmarch Feriehus
Hareklit 1, Skodbjerge, 6960 Hvide Sande. Feriebolig. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.00. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 24-03-2002 af Janus Tarp.
Beskrivelse: Sommerhus på ca. 130 kvm. ved Vestkysten. I perfekt stand. 3 soveværelser med en dobbeltseng (sengehøjden er 45 cm. med luft under sengene) i hver. 1 hems med 2 madrasser. Solarium i det ene soveværelse hen over sengen. Spa og sauna i badeværelset. Fjernsyn med sattelit, cd- og radioafspiller i stuen. Pejs. Mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Vaskemaskine i badeværelse. Tørretumbler i skur. Clockradio i hvert soveværelse. 1 skab i hvert soveværelse. Telefon (hænger 130 cm. fra gulvet). Telefonstik i alle rum.
Vurdering: Fantastisk natur med direkte udsigt til Ringkøbing Fjord (100 m. til fjorden). Vesterhavet er 500 m. væk (grusstier til stranden). Få km. til indkøbssted og legeplads. 10 km. til Hvide Sande. En uge koster ca. 3500,- kr. i højsæsonen.
Parkering: Klasse 5. Stor grusparkeringsplads op til indgangen. Antal klasse fem og fire båse: 1.
Adgang: Klasse 1. Hen til indgangsdøren er der en lille terrasse, hvor to trin fra parkeringspladsen skal forceres. Trinene er på hhv. 3 og 17 cm. Dørtrinet er på 8 cm. og karmmellemrummet 72 cm. Ved den lille terrasse er der et skur, hvor døren er 72 cm. bred, og trinet er 8 cm.
Indre niveauforskelle: Klasse 2. Tre soveværelsesdøre og en terrassedør. Soveværelsesdørene er med et trin på 3 cm. og karmmellemrum på 68 cm. Terrassedøren er 77 cm. mellem karmene og med et trin på 5 cm. Der er niveaufrit til stuen og til køkkenet (amerikansk). Adgangen til køkkenet er 74 cm. bred. Højden til køkkenbordet er 71 cm. og der er skabe oven- og nedenfor køkkenbordet. Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 3. Stort badeværelse med snæver indgang dertil. Døren er 69 cm. og kan åbnes helt. Trinet er på 7 cm. Wc-højden er 43 cm. til brættet. Saunadør åbnes udad med en dørbredde på 61 cm. og et trin på 6 cm. Spa-højden er 63 cm. op til karkanten. Der er 90 cm. op til håndvasken.
Indretning: Klasse 4. Se under IIV og generelt.
Kørestolspladser: Klasse 5. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 6.
Bad: Klasse 3. Se under IV. Antal klasse fem til tre bade: 1.
Værelse med seng: Klasse 3. Se under IIV og generelt. Antal klasse fem til tre værelser: 3.

Kommentarer
lise (27-03-2013): Hvis du ønsker at se mere om feriehuset eller bestille det kan du besøge http://www.esmarch.dk/omraader/skodbjerge/hareklit/hareklit/ eller ringe til ESMARCH Feriehusudlejning på 97 31 50 40.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark