Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Restaurant Chasseur
Tuborgvej 11, 2900 Hellerup, tlf. 39 62 73 02. Restaurant. Åbningstider: om aftenen mandag-fredag samt søndag 13-15. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.40. Inspiceret den 11-01-2004 af Eva Glistrup.
Beskrivelse: Restaurant og selskabslokaler. Alternativt tlf.nr 70 25 72 76, 26 16 72 76 eller 26 37 72 76.
Vurdering: Hyggelig og velindrettet restaurant med hvide duge på bordene og særdeles god tilgængelighed. Restauranten ligger ved det eksklusive ældrebyggeri Lundevangen og besøges af mange af stedets beboere og deres gæster, men også alle andre er velkomne. Der serveres dagens middag og buffet om søndagen. Endvidere særarrangementer efter aftale. Veltillavet mad og god betjening til moderate priser. Det er bedst at bestille bord på forhånd.
Parkering: Klasse 3. Parkeringsplads forrest i Lundevangen med indkørsel fra Svanemøllevej. Derfra er der et par hundrede meter til restauranten. Biler med blåt invalideskilt må parkere inde i bebyggelsen lige foran indgangen til restauranten, hvor der også er mulighed for afsætning af passagerer .
Adgang: Klasse 5. Begge indgange er niveaufri, den nærmest p-pladsen har automatiske døre. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Niveaufrit til restauranten. Til selskabslokale på 1. sal er der en ret stor elevator (133 x 139 cm), gode knapper og håndlister.
Toiletter: Klasse 4. I stueetagen ved restauranten er der 2 handicaptoiletter, de er ens bortset fra at dametoilettet har dørpumpe, hvis det giver problemer kan man benytte herretoilettet. Bred døråbning (77 cm), lidt snæver plads til at vende, men god plads på venstre side af wc (80 cm). 2 armstøtter, wc har god højde (48 cm) og man kan godt nå vask fra wc. På 1. sal ved selskabslokalet er der også et handicaptoilet som er magen til de andre, bortset fra at wc er lavt og der kun er 1 armstøtte. Antal klasse fem og fire toiletter: 2.
Indretning: Klasse 5. God plads, borde med forskellig højde.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark