Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Slette strand feriecenter
Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev, tlf. +45 9821 7044, info@slettestrand.dk. Feriebolig. Åbningstider: hele året. Tilgængelighedsgennemsnit: 5.00. Inspiceret den 24-10-2011 af trine gall.
Beskrivelse: Slettestrand er et paradis for kørestolebrugere, alt er tilgængeligt kørestolsbrugere, der er et højt aktivitetsniveau der er svømning i varmtvandsbassin, der er lift til at blive sænket i vandet med i en stol. fitness, vandaroric. Det er også muligt at opleve en hestevognstur hvor du bliver kørt op i hestevognen i din kørestol. Du kan sågar bade i vesterhavet, da stedet har en direkte sti og har nogle specialtbyggede plasikkørestole der kan køre helt ud i vandet. Det er meget lækker mad alt er økologisk og består af morgenbuffet, frokostbuffet og aftenbuffet med flere forskellige retter, alt er hjemmelavet, brødet er hjemmebagt og økologisk af lokale råvarer.
Vurdering: Jeg vil som kørestolsbruger varmt anbefale dette sted, alle mennesker er glade og positive og der er ikke den ting de ikke vil hjælpe med hvis det er muligt. Atmosfæren er at på dette sted bliver der arbejdet hård på at alle har det godt og det er ligesom at komme ind i en verden hvor folk i kørestole er flest og ikke et mærkeligt folkefærd det er synd for. det er ikke dyrt med alt hvad det gir dig menneskeligt er fakisk til rimelige priser.
Parkering: Klasse 5. Du parkere lige udenfor din feriebolig, der er handicap parkering alle steder med blads til store kassevogne og andre køretøjer. Stedet er meget spændende og man får lyst til at komme igen hurtigt. Antal klasse fem og fire båse: 10.
Adgang: Klasse 5. Du kommer lige ind på parkeringspladsen, og kan køre direkte ind i receptionen der er plant på vej ind men der er en lille opkørsel men den kan sagtens overvindes. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5. Er ikke noget prolem.
Toiletter: Klasse 5. på cafen og resturanten fine handicaptoiletter klasse 5. Antal klasse fem og fire toiletter: 1.
Indretning: Klasse 5. du kan bevæge dig frit i grundplan og der er ingen forhindringer i form af dørtrin osv der er fin elevatortilgang til 1 sal hvor der pejsestue og kælderen hvor der er fitness og solarium Restauranten skal opleves.
Kørestolspladser: Klasse 5. der er plads til kørestole alle steder selv på stranden er der lavet sti for kørestole . Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 99.
Bad: Klasse 5. Indrettet til kørestlebrugere, f.eks. med loflift fra soveværelse til wc med brusebad og fast badestol med 2 håndstøtter . Antal klasse fem til tre bade: 60.
Værelse med seng: Klasse 5. Plejeseng m elevationsfunktion loftlift direkte til badeværelset. Antal klasse fem til tre værelser: 60.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark