Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Feriehus ved Kelstrup Strand
Kelstrup Høje 10, 6100 Haderslev. Feriebolig. Tilgængelighedsgennemsnit: 4.00. Inspiceret den 03-07-2004 af Lene Westh.

Kelstrup Høje 10 Kelstrup Høje 10

Beskrivelse: Sommerhus et af to som udlejes gennem den selvejende institution "Handicapferie i Ribe og Sønderjyllands amter".(se hjemmeside for udlejning) Kelstrup Høje 8 og 10 indeholder de samme ting, men er forskelligt indrettet.Denne anmeldelse er alene baseret på nr. 10.
Parkering: Klasse 5. Der er et stort flisebelagt område i indkørslen lige udenfor sommerhuset, med rigelig plads til parkering. Antal klasse fem og fire båse: 1.
Adgang: Klasse 5. Antal klasse fem til tre indgange: 1.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 3. Stort handicaptoilet med skydedør, men p.gr.af for mange ting bl.a. vaskemaskine, tørretumbler og badebriks, bliver pladsen lidt for trang til en klasse 4. Badebriksen kan slås ned, hvilket hjælper meget på pladsen. Wc højde er 42 cm, to armstøtter og god fri plads på den ene side af wc, håndvask kan nås. Der findes endvidere endnu et almindeligt badeværelse klasse 3 .
Indretning: Klasse 4. Der er en stor stue med køkken, køkkenet er ikke kørestolsegnet, men god plads i stue og udgang med små ramper til terasse.Der er opvaskemaskine i køkkenet. Der er tre værelser med to senge i hver, to af værelserne med skydedør, og to badeværelser.Der er en overdækket terasse ved hovedindgang Der findes to forskellige lifte i huset.
Bad: Klasse 3. Opklappelig badestol 48 cm samt badestol og badebriks på handicaptoilettet. Antal klasse fem til tre bade: 2.
Værelse med seng: Klasse 3. Der er to værelser med skydedør, en hositalsseng med galje 54 cm og en almindelig seng ca. 50 cm på det ene værelse, to alm. senge ca. 50 cm på det andet. Antal klasse fem til tre værelser: 2.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark