Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Forbrændingen - hip-hop, pop, rock
Vognporten 11, 2620 Albertslund, tlf. 43625043, fbf@fbf.dk. Spillested. Tilgængelighedsgennemsnit: 2.60. Inspiceret den 11-04-2003 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Kommunalt ejet spillested, der ligger i et forbrændingsanlæg med to høje skorstene ved siden af Albertslund Station (se denne).
Parkering: Klasse 3. Der er god plads til parkering ved Forbrændingen, blandt andet 6 endebåse.
Adgang: Klasse 2. Trin på 6 cm op til både fortorvet og ind af døren. Døråbning 77 cm.
Indre niveauforskelle: Klasse 3. Baren/caféen ligger i niveau med indgangen, hvorfra der er godt udsyn til scenen. Der er en trappe på 8 trin med trappelift ned til gulvet foran scenen, og derfra er der igen en trappe på 20 trin med dårligt fungerende trappelift ned til toiletterne i kælderen. Der er også en trappe med måske 50 trin og uden trappelift op til en udsigtsplatform over scenen. Antal elevatorer: 0.
Toiletter: Klasse 2. Toiletterne ligger i kælderen og trappeliften derned gik i stå flere gange pga. en efter sigende dårlig afbryder. Det tog et kvarter at køre op igen. De har lovet at se på afbryderen. Yderdøren til toilettet er 77 cm bred. Dørene til wc-rummene er 70 cm brede. Man kan ikke lukke døren, mens man er inde ved wc'et (højde 41 cm).
Indretning: Klasse 3. Bardisken i caféen er 117 cm høj. Fri højde under bordene i caféen 66 cm, bordene har hjørneben og er ca. 55 cm brede. Pladsforholdene afhænger helt af, hvor mange besøgende der er. Nogle aftener er der helt stoppet til med folk, andre aftener der masser af plads.
Kørestolspladser: Klasse 5. Langs gelænderet i baren/caféen er der godt udsyn til scenen, hvis et sort skillevægsgardin trækkes fra. Nede fra gulvet foran scenen er der også godt udsyn, sålænge der ikke er for mange folk. Antal klasse fem og fire kørestolspladser: 5.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark