Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark
Lægehuset
Vognporten 6, 2620 Albertslund. Læge. Tilgængelighedsgennemsnit: 3.20. Gratis adgang for hjælpere. Inspiceret den 13-01-2003 af Jesper R. Hansen.
Beskrivelse: Lægehus med tre almentpraktiserende læger og tre speciallæger (øre,- næse-, hals og øjne). Bygningen er fra 1970'erne fem minutters gang fra indkøbscenteret Albertslund Centrum. Dog skal man op af en meget stejl rampe for at komme til lægehuset fra indkøbscenteret.
Parkering: Klasse 3. P-plads lige uden for indgang. Ingen handicap-p-båse, faktsik ingen båse overhovedet, men seks ende-pladser kan anvendeses.
Adgang: Klasse 3. En indgang i hver ende af huset. En kort og stejl rampe op til hver. Når dertil lægges at dørene skal åbnes udaf og der er dørtrin på ca. 3 cm, så er der mange som ikke vil kunne komme ind selv. Antal klasse fem til tre indgange: 2.
Indre niveauforskelle: Klasse 5.
Toiletter: Klasse 3. Ét klasse tre toilet. Lavt wc (41 cm). Vasken nås fra wc'et og der er 74 cm fri plads til siden og en vendediameter på 110 cm.
Indretning: Klasse 2. Huset er temmeligt småt i forhold til de mange praksisser. Dørene ind til praksisserne er smalle, og dele af inventaret, stole osv., skal evt. flyttes for at komme ind til lægen.

Kommentér stedet og/eller inspektionen af det (kræver at man er logget ind):

Kun for inspektøren af stedet:


Tbasen:    Søg    Tilføj    Statistik    Vejledning    Debat    Log ind    Alt+y: RYK - Rygmarvsskadede i Danmark